Over mij

Hallo! Mijn naam is Elise, 27 jaar en ik ben foodfotograaf en receptontwikkelaar in het prachtige Nijmegen. Ik ben een creatieve duizendpoot die dol is op schrijven, koken en eten. In mijn studententijd begon ik met mijn blog Studentjekookt, maar na mijn bachelor Nederlands en master Communicatiewetenschap heb ik mijn studententijd en daarmee ook de naam Studentjekookt definitief aan de wilgen gehangen. Easy Culi was geboren!

Easy Culi is een inspirerende (online) plek met een enorme variatie in gerechten: van culinaire hoogstandjes tot snelle happen en van vegan ontbijtjes tot aan geurige kipstoofpannetjes. Alle ingrediënten zijn betaalbaar en bij elke supermarkt te koop. Easy Culi moet verse, lekkere én voedzame gerechten toegankelijk maken voor iedereen: zowel beginners als experts, waarbij kleurrijke groenten, verse kruiden en specerijen de basis vormen voor elk gerecht. Met behulp van mijn fotografie én videografie wil ik lekker koken en experimenteren in de keuken aantrekkelijker maken, omdat ik ervan overtuigd ben dat er in iedereen een chef schuilt! Samen aan de slag met bijvoorbeeld foodfotografie en reels? Bekijk mijn aanbod hieronder.

Diensten

Foodfotografie en reels 

Een goede foto of reels is het halve werk! Inmiddels heb ik zo’n zeven jaar ervaring als foodblogger. Met mijn opgedane kennis en expertise weet ik precies hoe gerechten en producten op de meest aantrekkelijke manier kunnen worden gepresenteerd. Ik vind het een leuke uitdaging om producten op een creatieve manier te verwerken in een recept of foto en denk graag met je mee over de mogelijkheden. Liever behoefte aan bewegend beeld? Een video zegt nĂłg meer dan een foto. Ik maak dus ook graag reels voor je! Zo laten we het publiek watertanden met een fantastische cheese pull of laten we zien hoe je jouw product het beste kunt gebruiken in een gerecht. Ik ben actief in Nijmegen als foodfotograaf, maar ik kom ook graag naar je toe op locatie.

Receptontwikkeling

Op zoek naar creatieve recepten of naar een unieke manier om je product in een gerecht te verwerken? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als receptontwikkelaar bedenk ik toegankelijke recepten voor iedereen. Hierbij staan eenvoud, creativiteit en toegankelijkheid bij mij voorop. Veel kleur en variatie zijn kenmerken die mijn stijl beschrijven, maar ik pas me ook graag aan aan jouw wensen. Ik ben bekend met verschillende diëten en kan hier uiteraard rekening mee houden bij het ontwikkelen van mijn recepten. Ik ben actief in Nijmegen als receptontwikkelaar, maar ik kom ook graag naar je toe op locatie.

Contact opnemen?

info@easyculi.nl
KvK: 81001150