Er is altijd wel ergens wat te vieren, dus waarom begin je je dag niet gewoon met taart? Voedzaam, lekker én bovendien helemaal voor jou alleen. Afgetopt met witte chocolade en gevriesdroogd fruit is dit een geweldige start van je dag! Ga jij hem maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el cacao
  • 1 tl honing of agavesiroop
  • snufje zout
  • 1 blokje witte chocolade
  • gevriesdroogd fruit naar keuze
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Doe de havermout samen met de banaan, het ei, bakpoeder, honing, cacao en zout in een blender en blend tot een glad beslag.
  3. Stort het beslag in een ovenschaaltje en zet voor 15 minuten in de oven.
  4. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie (of in de magnetron) en verkruimel het gevriesdroogde fruit.
  5. Top het taartje af met de gesmolten chocolade en het verkruimelde fruit en eet smakelijk!
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Er is altijd wel ergens wat te vieren, dus waarom begin je je dag niet gewoon met taart? Voedzaam, lekker én bovendien helemaal voor jou alleen. Afgetopt met witte chocolade en gevriesdroogd fruit is dit een geweldige start van je dag! Ga jij hem maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el cacao
  • 1 tl honing of agavesiroop
  • snufje zout
  • 1 blokje witte chocolade
  • gevriesdroogd fruit naar keuze
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Doe de havermout samen met de banaan, het ei, bakpoeder, honing, cacao en zout in een blender en blend tot een glad beslag.
  3. Stort het beslag in een ovenschaaltje en zet voor 15 minuten in de oven.
  4. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie (of in de magnetron) en verkruimel het gevriesdroogde fruit.
  5. Top het taartje af met de gesmolten chocolade en het verkruimelde fruit en eet smakelijk!
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept