We trappen de borrel vandaag af met peer-ricotta bladerdeegtaartjes. In september begint het perenseizoen weer in volle glorie! De sappige en zoete peren zijn klaar om geplukt te worden en dat is reden tot vreugde voor alle liefhebbers van deze heerlijke vrucht. Of je nu geniet van een knapperige Conference-peer als tussendoortje, een sappige Doyenné du Comice in een salade, of een perentaart voor een gezellige herfstavond, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is september het perfecte moment om te gaan perenplukken in boomgaarden en te genieten van het frisse herfstweer. Dus: laat de perenpret beginnen en vul je keuken met de smaak van september! Deze heerlijke peer-ricotta bladerdeegtaartjes zijn in ieder geval een goed begin.
Peer-ricotta bladerdeegtaartjes
Deze peer-ricotta bladerdeegtaartjes zijn het perfecte vegetarische borrelhapje. Je maakt ze in slechts een paar minuten en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Je kunt ze zowel koud als warm eten en een paar dagen bewaren in de koelkast in aluminiumfolie of een afgesloten bakje. Vers en warm uit de oven zijn ze wel het lekkerst (en het meest krokant). Op zoek naar meer borrelinspiratie? Wat dacht je van deze halloumi spiesjes met meloen of deze courgette galette met feta? Enjoy!
Geef een reactie