Momenteel geniet ik op mijn balkon van dit lekkere ontbijtje en de zon! Plotseling is het leven helemaal niet meer zo slecht en zit ik helemaal in een zomervakantievibe. Eigenlijk niet zo goed, want er moet nog een hele scriptie geschreven worden voordat het zover is. Maar deze ochtend blijft de laptop ff dicht en ga ik lekker genieten. Deze bowl is super makkelijk om te maken en zit bomvol gezonde vitamientjes! Lees snel verder voor het recept.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 250 ml amandelmelk
  • snufje kaneel
  • halve banaan
  • flinke hand diepvriesframbozen
  • granaatappelpitjes
  • 3 el kwark
  • optioneel: schuddebuikjes en lijnzaad
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de amandelmelk samen met de havermout en kaneel in een pannetje en breng aan de kook. Laat pruttelen tot je een dikke pap hebt.
  2. Verhit in een ander pannetje de diepvriesframbozen tot je een soort warm prakje van frambozen hebt. Meng 1 el van de frambozenpuree met de kwark en houd de rest apart.
  3. Snijd de banaan in plakjes.
  4. Doe de frambozenpuree op de havermoutbowl, gevolgd door de kwark en banaan. Top af met granaatappelpitjes, schuddebuikjes en lijnzaad.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 250 ml amandelmelk
  • snufje kaneel
  • halve banaan
  • flinke hand diepvriesframbozen
  • granaatappelpitjes
  • 3 el kwark
  • optioneel: schuddebuikjes en lijnzaad
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de amandelmelk samen met de havermout en kaneel in een pannetje en breng aan de kook. Laat pruttelen tot je een dikke pap hebt.
  2. Verhit in een ander pannetje de diepvriesframbozen tot je een soort warm prakje van frambozen hebt. Meng 1 el van de frambozenpuree met de kwark en houd de rest apart.
  3. Snijd de banaan in plakjes.
  4. Doe de frambozenpuree op de havermoutbowl, gevolgd door de kwark en banaan. Top af met granaatappelpitjes, schuddebuikjes en lijnzaad.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept