Zin in een snelle en makkelijke maaltijd na een lange dag? Deze curry heeft het allemaal! Hij is fris, spicy en super kruidig. Je maakt hem in slechts 15 minuten! Hij zit tjokvol groenten en is daardoor lekker voedzaam. Zo kun jij met dit lekkere bordje op de bank ploffen en genieten van een fantastische maaltijd.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 75 gr zilvervliesrijst
  • 150 gr bonenmix (ik gebruikte de linzen curryschotel van HAK)
  • 1 puntpaprika
  • 1 wrap of naanbrood
  • 1 el mangochutney
  • 1/2 limoen
  • 1 tl sambal
  • peper en zout
  • olijfolie
  • optioneel: verse peterselie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de paprika in blokjes en hak de peterselie fijn.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de paprika met een snuf peper en zout. Voeg vervolgens de bonenmix toe samen met de sambal en het sap van een halve limoen en mix goed. Laat een paar minuten opwarmen.
  4. Verwarm ondertussen het naanbrood of rooster de wrap.
  5. Serveer de curry samen met de rijst, het naanbrood, een schep mangochutney en wat verse peterselie.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Zin in een snelle en makkelijke maaltijd na een lange dag? Deze curry heeft het allemaal! Hij is fris, spicy en super kruidig. Je maakt hem in slechts 15 minuten! Hij zit tjokvol groenten en is daardoor lekker voedzaam. Zo kun jij met dit lekkere bordje op de bank ploffen en genieten van een fantastische maaltijd.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 75 gr zilvervliesrijst
  • 150 gr bonenmix (ik gebruikte de linzen curryschotel van HAK)
  • 1 puntpaprika
  • 1 wrap of naanbrood
  • 1 el mangochutney
  • 1/2 limoen
  • 1 tl sambal
  • peper en zout
  • olijfolie
  • optioneel: verse peterselie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de paprika in blokjes en hak de peterselie fijn.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de paprika met een snuf peper en zout. Voeg vervolgens de bonenmix toe samen met de sambal en het sap van een halve limoen en mix goed. Laat een paar minuten opwarmen.
  4. Verwarm ondertussen het naanbrood of rooster de wrap.
  5. Serveer de curry samen met de rijst, het naanbrood, een schep mangochutney en wat verse peterselie.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept