Veggie hotdogs zijn mijn nieuwe ontdekking! Super snel, makkelijk en bovendien erg vullend. En ongezond is het ook zeker niet, al doet de naam het misschien vermoeden. Met een bedje van sla, extra veggies en een simpel sausje is dit gewoon een prima lunch voor elke dag. Er zijn tegenwoordig heel veel chille vleesvervangers te koop, dus de keuze is reuze. Geen zin in een hotdog? Ga dan voor een broodje vega burger of vega bal! Net zo lekker. Wat is jouw favoriete lunch?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 2 pistoletjes
  • 2 vegetarische (braad)worsten
  • handje veldsla
  • 30 gr rode kool
  • 2 el suikervrije knoflooksaus of andere saus naar keuze
  • peper
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de vegetarische (braad)worsten
    goudbruin.
  2. Hak ondertussen de rode kool in reepjes.
  3. Snijd de pistoletjes aan de bovenkant
    middendoor en vul met veldsla. Leg de worsten erin en top af met de rode kool, saus en een snuf peper.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 2 pistoletjes
  • 2 vegetarische (braad)worsten
  • handje veldsla
  • 30 gr rode kool
  • 2 el suikervrije knoflooksaus of andere saus naar keuze
  • peper
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de vegetarische (braad)worsten
    goudbruin.
  2. Hak ondertussen de rode kool in reepjes.
  3. Snijd de pistoletjes aan de bovenkant
    middendoor en vul met veldsla. Leg de worsten erin en top af met de rode kool, saus en een snuf peper.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept