Lockdown 2 is een feit, dus ik heb weer zeeën van tijd om lekker te koken en bakken! Vandaag maakte ik deze banaan-havermout muffins als snack en ze zijn ontzettend goed gelukt! Ze zijn hartstikke gezond en ook makkelijk als breakfast to go als je haast hebt in de ochtend! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

25 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (10 muffins):
  • 300 gr havermout
  • 200 (plantaardige) melk
  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 1 el kaneel
  • 1 el honing
  • 1 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • paar drupjes vanille essence
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinvorm in.
  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender of mix met een staafmixer. Het hoeft geen super glad beslag te zijn!
  3. Stort het mengsel in de muffinvormpjes.
  4. Strooi nog wat losse havermoutvlokken bovenop elke muffin.
  5. Bak in ongeveer 30 minuten af in de oven. Elke oven is anders, dus hou ze goed in de gaten!
  6. Laat de muffins even afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (10 muffins):
  • 300 gr havermout
  • 200 (plantaardige) melk
  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 1 el kaneel
  • 1 el honing
  • 1 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • paar drupjes vanille essence
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinvorm in.
  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender of mix met een staafmixer. Het hoeft geen super glad beslag te zijn!
  3. Stort het mengsel in de muffinvormpjes.
  4. Strooi nog wat losse havermoutvlokken bovenop elke muffin.
  5. Bak in ongeveer 30 minuten af in de oven. Elke oven is anders, dus hou ze goed in de gaten!
  6. Laat de muffins even afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept