Als ik ergens dol op ben, dan zijn het wel brownies. Altijd als ze ergens op het menu staan, neem ik ze! ZO lekker. Wat nou als ik je vertelde dat je gewoon kunt ontbijten met een gezonde brownie? Hij smaakt fantastisch en is ook nog eens hartstikke voedzaam. Precies wat jij elke ochtend nodig hebt! Benieuwd hoe je hem maakt? Lees dan gauw verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 1 el cacao
  • 1 el eiwitpoeder chocoladesmaak
  • 1 el pindakaas
  • 1/2 banaan
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille essence
  • 150 ml ongezoete amandelmelk
  • snufje zout
  • 1 el chocoladespread (nutella/duo penotti)
  • paar chocolate chips
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout samen met de pindakaas, cacao, het eiwitpoeder, de banaan, het bakpoeder, de vanille essence, het zout en de amandelmelk. Doe dit in de blender of met een staafmixer.
  3. Giet het beslag voor 3/4 in het ovenschaaltje. Schep nu de chocoladespread in het midden en giet de rest van het beslag eroverheen. Strijk met een lepel glad, zodat het beslag evenredig is verdeeld in het ovenschaaltje.
  4. Strooi de chocolate chips bovenop het beslag en zet het ovenschaaltje voor 12-15 minuten in de oven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

Als ik ergens dol op ben, dan zijn het wel brownies. Altijd als ze ergens op het menu staan, neem ik ze! ZO lekker. Wat nou als ik je vertelde dat je gewoon kunt ontbijten met een gezonde brownie? Hij smaakt fantastisch en is ook nog eens hartstikke voedzaam. Precies wat jij elke ochtend nodig hebt! Benieuwd hoe je hem maakt? Lees dan gauw verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 1 el cacao
  • 1 el eiwitpoeder chocoladesmaak
  • 1 el pindakaas
  • 1/2 banaan
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille essence
  • 150 ml ongezoete amandelmelk
  • snufje zout
  • 1 el chocoladespread (nutella/duo penotti)
  • paar chocolate chips
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout samen met de pindakaas, cacao, het eiwitpoeder, de banaan, het bakpoeder, de vanille essence, het zout en de amandelmelk. Doe dit in de blender of met een staafmixer.
  3. Giet het beslag voor 3/4 in het ovenschaaltje. Schep nu de chocoladespread in het midden en giet de rest van het beslag eroverheen. Strijk met een lepel glad, zodat het beslag evenredig is verdeeld in het ovenschaaltje.
  4. Strooi de chocolate chips bovenop het beslag en zet het ovenschaaltje voor 12-15 minuten in de oven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept