Overnight oats! Ik neem het elke dag mee naar mijn werk. Mega lekker, super vullend en bovendien snel gemaakt. Ik hou van zoet, dus er zit een lekker chocoladesmaakje aan. Deze keer ging ik voor een brownie-karamel variant. Super gezond en voedzaam, maar echt om van te watertanden! Bovendien zit er bovenop een lekker romig kwarklaagje, wat voor een frisse touch zorgt. Ga jij hem proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + min. 3 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 175 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 el cacao
  • 1 el chiazaad
  • 1 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el plantaardige kwark
  • 1 speculoos koekje
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix de havermout samen met de amandelmelk, 1 el cacao en het chiazaad. Ik doe het meestal in een afsluitbaar potje en shake dan met dit potje zodat alles goed mixt. Je kunt ook gewoon roeren met een lepel. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.
  2. Haal na drie uur (of na een nacht) de oats uit de koelkast. Mix de pindakaas met de agavesiroop en drizzle deze ‘karamel’ op de oats. Mix de kwark met de overgebleven cacao en schep dit bovenop de karamel. Verkruimel ten slotte het koekje erboven.
  3. Je kunt de overnight oats meenemen naar school of werk of direct opeten.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

Overnight oats! Ik neem het elke dag mee naar mijn werk. Mega lekker, super vullend en bovendien snel gemaakt. Ik hou van zoet, dus er zit een lekker chocoladesmaakje aan. Deze keer ging ik voor een brownie-karamel variant. Super gezond en voedzaam, maar echt om van te watertanden! Bovendien zit er bovenop een lekker romig kwarklaagje, wat voor een frisse touch zorgt. Ga jij hem proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + min. 3 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 175 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 el cacao
  • 1 el chiazaad
  • 1 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el plantaardige kwark
  • 1 speculoos koekje
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix de havermout samen met de amandelmelk, 1 el cacao en het chiazaad. Ik doe het meestal in een afsluitbaar potje en shake dan met dit potje zodat alles goed mixt. Je kunt ook gewoon roeren met een lepel. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.
  2. Haal na drie uur (of na een nacht) de oats uit de koelkast. Mix de pindakaas met de agavesiroop en drizzle deze ‘karamel’ op de oats. Mix de kwark met de overgebleven cacao en schep dit bovenop de karamel. Verkruimel ten slotte het koekje erboven.
  3. Je kunt de overnight oats meenemen naar school of werk of direct opeten.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept