Nog op zoek naar wat last minute inspiratie voor bij de paasbrunch? Wat dacht je van deze cruffins (croissant-muffins) met kaas en spek? Ontzettend makkelijk om te maken en ook nog eens super lekker. Liever vega? Laat het spek dan weg of vervang door bijvoorbeeld vega spek. Geniet ervan!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (8 cruffins):
  • 1 blikje XL croissantdeeg
  • 30 gr geraspte kaas
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 3 el Boursin Zacht & Romig
  • 2 el melk
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffinvorm in.
  2. Rol het bladerdeeg uit en druk de naden dicht. Besmeer met de Boursin Zacht & Romig.
  3. Verdeel de plakjes spek en de geraspte kaas over de Boursin.
  4. Rol het bladerdeeg dicht over de breedte (korte kant) en snijd de lange rol in 8 gelijke stukken.
  5. Zet de stukken rechtovereind in de muffinsvorm en bestrijk de bovenkanten met wat melk. Schuif voor 15-20 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn gekleurd.

Deel het recept

Nog op zoek naar wat last minute inspiratie voor bij de paasbrunch? Wat dacht je van deze cruffins (croissant-muffins) met kaas en spek? Ontzettend makkelijk om te maken en ook nog eens super lekker. Liever vega? Laat het spek dan weg of vervang door bijvoorbeeld vega spek. Geniet ervan!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (8 cruffins):
  • 1 blikje XL croissantdeeg
  • 30 gr geraspte kaas
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 3 el Boursin Zacht & Romig
  • 2 el melk
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffinvorm in.
  2. Rol het bladerdeeg uit en druk de naden dicht. Besmeer met de Boursin Zacht & Romig.
  3. Verdeel de plakjes spek en de geraspte kaas over de Boursin.
  4. Rol het bladerdeeg dicht over de breedte (korte kant) en snijd de lange rol in 8 gelijke stukken.
  5. Zet de stukken rechtovereind in de muffinsvorm en bestrijk de bovenkanten met wat melk. Schuif voor 15-20 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn gekleurd.

Deel het recept