Dat baked oats geweldig zijn hebben we inmiddels allemaal ontdekt. Het is makkelijk om te maken, gezond, snel en lekker. Bovendien kun je eindeloos variëren met smaken. Deze keer maakte ik baked oats met cookies en cream. Ik gebruikte kleine Oreo’s en het resultaat was fantastisch!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + 15 min oven

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 70 ml (plantaardige) melk
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el stracciatella kwark (ik gebruikte deze)
  • 1 el cookies & cream saus
  • 3 mini Oreo’s
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout met de melk, het bakpoeder en het ei.
  3. Giet in het ovenschaaltje. Schep een eetlepel kwark in het midden van het mengsel en bedek met wat schepjes van het mengsel.
  4. Leg één Oreo in het midden van het mengsel en verkruimel de overige twee Oreo’s over de bovenkant.
  5. Bak de baked oats in 15 minuten goudbruin. Serveer met 1 el cookies & cream saus of een extra eetlepel stracciatella kwark.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 70 ml (plantaardige) melk
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el stracciatella kwark (ik gebruikte deze)
  • 1 el cookies & cream saus
  • 3 mini Oreo’s
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout met de melk, het bakpoeder en het ei.
  3. Giet in het ovenschaaltje. Schep een eetlepel kwark in het midden van het mengsel en bedek met wat schepjes van het mengsel.
  4. Leg één Oreo in het midden van het mengsel en verkruimel de overige twee Oreo’s over de bovenkant.
  5. Bak de baked oats in 15 minuten goudbruin. Serveer met 1 el cookies & cream saus of een extra eetlepel stracciatella kwark.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept