Hello! Is it brie you’re looking for? Ik denk het wel, want wie is er niet dol op? Crispy brie, of krokante brie is geweldig lekker voor op de borrelplank, maar je kunt het bijvoorbeeld ook op een broodje of wrap doen. Ik top het af met honing/agavesiroop en wat zout en peper. Een snackje waar je u tegen zegt. Meer borrelinspiratie? Check dan deze whipped feta.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (+/- 15-20):
  • 1 brie
  • 20 rijstvellen
  • 1 el honing of agavesiroop
  • peper en zout
  • olie om in te bakken
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de brie in 15-20 (ongeveer) gelijke stukken. Het is lastig om alles precies gelijk te doen, omdat het een driehoek is.
  2. Vul een bord met water en week hierin een rijstvel. Leg een stuk brie in het midden en bestrooi met peper en zout. Vouw dicht zoals een loempia en leg apart. Herhaal totdat alle brie verpakt is.
  3. Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de brie krokant.
  4. Besprenkel de crispy brie met wat agavesiroop of honing.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Hello! Is it brie you’re looking for? Ik denk het wel, want wie is er niet dol op? Crispy brie, of krokante brie is geweldig lekker voor op de borrelplank, maar je kunt het bijvoorbeeld ook op een broodje of wrap doen. Ik top het af met honing/agavesiroop en wat zout en peper. Een snackje waar je u tegen zegt. Meer borrelinspiratie? Check dan deze whipped feta.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (+/- 15-20 stuks):
  • 1 brie
  • 20 rijstvellen
  • 1 el honing of agavesiroop
  • peper en zout
  • olie om in te bakken
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de brie in 15-20 (ongeveer) gelijke stukken. Het is lastig om alles precies gelijk te doen, omdat het een driehoek is.
  2. Vul een bord met water en week hierin een rijstvel. Leg een stuk brie in het midden en bestrooi met peper en zout. Vouw dicht zoals een loempia en leg apart. Herhaal totdat alle brie verpakt is.
  3. Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de brie krokant.
  4. Besprenkel de crispy brie met wat agavesiroop of honing.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept