Kun jij niet kiezen tussen een lekker eitje of een croissant? Say no more! Jouw Paastafel is pas compleet met deze heerlijke croissants uit de oven met kaas en ei. Super eenvoudig om te maken en zo ontzettend lekker. Lees gauw verder voor het recept. Wil je nog meer inspiratie voor bij de paasbrunch? Bekijk dan ook dit broodje garnalencocktail!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 croissant):
  • 1 croissant
  • 1 ei
  • 1 plak kaas
  • verse basilicum
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de croissant aan de bovenkant voorzichtig open en hol de binnenkant eruit. Pas op dat je de onderkant niet raakt, anders loopt het ei er straks uit.
  3. Leg de croissant op de bakplaat. Breek voorzichtig het ei in de uitgeholde croissant. Verdeel de plak kaas eroverheen en top af met een snuf peper en zout. Schuif de croissant voor 5-8 minuten in de oven of tot het ei is gestold.
  4. Serveer de croissant met wat verse basilicum.

Deel het recept

Kun jij niet kiezen tussen een lekker eitje of een croissant? Say no more! Jouw Paastafel is pas compleet met deze heerlijke croissants uit de oven met kaas en ei. Super eenvoudig om te maken en zo ontzettend lekker. Lees gauw verder voor het recept. Wil je nog meer inspiratie voor bij de paasbrunch? Bekijk dan ook deze broodjes met garnalen en cocktailsaus!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 croissant):
  • 1 croissant
  • 1 ei
  • 1 plak kaas
  • verse basilicum
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de croissant aan de bovenkant voorzichtig open en hol de binnenkant eruit. Pas op dat je de onderkant niet raakt, anders loopt het ei er straks uit.
  3. Leg de croissant op de bakplaat. Breek voorzichtig het ei in de uitgeholde croissant. Verdeel de plak kaas eroverheen en top af met een snuf peper en zout. Schuif de croissant voor 5-8 minuten in de oven of tot het ei is gestold.
  4. Serveer de croissant met wat verse basilicum.

Deel het recept