Bestaat er een beter combinatie dan chocolade en speculoos? Ik denk het niet. Deze baked oats, havermoutbake of hoe je het ook wil noemen, is helemaal voor jou alleen en hij bevat veel goede voedingsstoffen. Zowel warm als koud te eten. Ga jij hem maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers):
  • 1 banaan
  • 50 gr havermout
  • 100 ml (ongezoete) amandelmelk
  • 1 tl vanille essence
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el cacao
  • snufje zout
  • 1/2 el speculoos
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een rond taartvormpje in.
  2. Halveer de banaan. Doe de ene helft samen met de havermout, melk, het vanille essence, bakpoeder, cacao en het zout in een blender en mix tot een glad beslag. De andere helft van de banaan snijd je in plakjes.
  3. Stort het beslag in het taartvormpje en dop af met de plakjes banaan. Schuif voor 15 minuten in de oven.
  4. Haal het taartje uit de oven en laat nog 2 minuten afkoelen.
  5. Smelt ondertussen de speculoos in de magnetron en drizzle eroverheen.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Bestaat er een beter combinatie dan chocolade en speculoos? Ik denk het niet. Deze baked oats, havermoutbake of hoe je het ook wil noemen, is helemaal voor jou alleen en hij bevat veel goede voedingsstoffen. Zowel warm als koud te eten. Ga jij hem maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers):
  • 1 banaan
  • 50 gr havermout
  • 100 ml (ongezoete) amandelmelk
  • 1 tl vanille essence
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el cacao
  • snufje zout
  • 1/2 el speculoos
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een rond taartvormpje in.
  2. Halveer de banaan. Doe de ene helft samen met de havermout, melk, het vanille essence, bakpoeder, cacao en het zout in een blender en mix tot een glad beslag. De andere helft van de banaan snijd je in plakjes.
  3. Stort het beslag in het taartvormpje en dop af met de plakjes banaan. Schuif voor 15 minuten in de oven.
  4. Haal het taartje uit de oven en laat nog 2 minuten afkoelen.
  5. Smelt ondertussen de speculoos in de magnetron en drizzle eroverheen.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept