Daar ben ik weer met wederom een baked oats recept. Ik kan er geen genoeg van krijgen, dus ik blijf maar experimenteren met nieuwe smaken. Gisteren kwam ik in de supermarkt mini Verkade koekjes tegen en die leken me perfect voor een nieuwe baked oats smaak! Ik combineerde ze met frambozen en witte chocolade en geloof me, dit is geweldig. Het hele recept bevat slechts 380 calorieën en is de perfecte start van jouw dag! Benieuwd naar dit heerlijke baked oats recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + 20 minuten oven

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 45 gr havermout
  • 90 ml amandelmelk
  • 1 ei
  • 2 tl bakpoeder
  • halve banaan
  • paar drupjes vanille essence
  • 3 mini Verkade nizza koekjes salted-caramel
  • 1 blokje witte chocolade
  • handje frambozen (vers of diepvries)
  • optioneel: verkruimeld gevriesdroogd fruit naar keuze
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout, amandelmelk, het ei, bakpoeder, vanille essence en de banaan in een blender of met de staafmixer.
  3. Giet het beslag in een ovenschaaltje en top af met de 3 mini koekjes en de frambozen.
  4. Bak de baked oats in 20-25 minuten goudbruin.
  5. Smelt het blokje witte chocolade in de magnetron of au bain marie en besprenkel over de baked oats. Top af met wat verkruimeld gevriesdroogd fruit.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 45 gr havermout
  • 90 ml amandelmelk
  • 1 ei
  • 2 tl bakpoeder
  • halve banaan
  • paar drupjes vanille essence
  • 3 mini Verkade nizza koekjes salted-caramel
  • 1 blokje witte chocolade
  • handje frambozen (vers of diepvries)
  • optioneel: verkruimeld gevriesdroogd fruit naar keuze
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Mix de havermout, amandelmelk, het ei, bakpoeder, vanille essence en de banaan in een blender of met de staafmixer.
  3. Giet het beslag in een ovenschaaltje en top af met de 3 mini koekjes en de frambozen.
  4. Bak de baked oats in 20-25 minuten goudbruin.
  5. Smelt het blokje witte chocolade in de magnetron of au bain marie en besprenkel over de baked oats. Top af met wat verkruimeld gevriesdroogd fruit.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept