Pannenkoeken kun je eten op elk moment van de dag. Als ontbijt, lunch én diner. Zelf ik eet ze meestal als ontbijt. Deze kleine schattige pannenkoekjes zijn heel eenvoudig om te maken en ze garen erg snel. Zo kun jij binnen een paar minuten genieten van een geweldig ontbijt. Top ze af met je favo fruit en je hebt een heerlijk en gezond ontbijt!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (+/- 20 pancakes):
  • 250 ml (drink)yoghurt naar keuze. Ik gebruikte de smaak abrikoos.
  • 70 gr speltbloem
  • 25 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 el ahornsiroop of honing
  • 2 eieren
  • snuf zout
  • olie of boter om in te bakken

Voor de topping

  • passievrucht
  • druiven
  • blauwe bessen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de eieren samen met het zelfrijzend bakmeel, de bloem, het bakpoeder, het zout, de agavesiroop en de drinkyoghurt in een kom en mix met een garde tot een glad beslag.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en laat de pan eerst goed heet worden. Zet daarna het vuur zachter.
  3. Maak met een eetlepel nu vijf rondje hoopjes in de pan. Na 1 minuut kun je de pannenkoekjes omdraaien. Ze garen vrij snel, dus blijf er goed bij! Herhaal tot het beslag op is.
  4. Garneer de pannenkoekjes met bijvoorbeeld passievrucht, blauwe bessen en druiven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Pannenkoeken kun je eten op elk moment van de dag. Als ontbijt, lunch én diner. Zelf ik eet ze meestal als ontbijt. Deze kleine schattige pannenkoekjes zijn heel eenvoudig om te maken en ze garen erg snel. Zo kun jij binnen een paar minuten genieten van een geweldig ontbijt. Top ze af met je favo fruit en je hebt een heerlijk en gezond ontbijt!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (+/- 20 pancakes):
  • 250 ml (drink)yoghurt naar keuze. Ik gebruikte de smaak abrikoos.
  • 70 gr speltbloem
  • 25 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 el ahornsiroop of honing
  • 2 eieren
  • snuf zout
  • olie of boter om in te bakken

Voor de topping

  • passievrucht
  • druiven
  • blauwe bessen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de eieren samen met het zelfrijzend bakmeel, de bloem, het bakpoeder, het zout, de agavesiroop en de drinkyoghurt in een kom en mix met een garde tot een glad beslag.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en laat de pan eerst goed heet worden. Zet daarna het vuur zachter.
  3. Maak met een eetlepel nu vijf rondje hoopjes in de pan. Na 1 minuut kun je de pannenkoekjes omdraaien. Ze garen vrij snel, dus blijf er goed bij! Herhaal tot het beslag op is.
  4. Garneer de pannenkoekjes met bijvoorbeeld passievrucht, blauwe bessen en druiven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept