Was het elke dag maar weekend, dan konden we oneindig borrelen. Ik kan ontzettend genieten van een goede borrelplank. Het liefst met heel veel kaas. Deze gevulde mini paprika’s zijn binnen 15 minuten gemaakt met slechts vier ingrediënten! Zo makkelijk kan het zijn. De paprika’s zijn gevuld met cheddar en Boursin roomkaas. Zo lekker! Je steelt hiermee zeker de show bij je vrienden! Ga jij ze maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (+/- 10 stuks):
  • 5 mini paprika’s
  • 2 el Boursin of een andere roomkaas naar keuze
  • 50 gr geraspte cheddar
  • paar takjes dille
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet hem op grillstand (als je die hebt) en anders is de stand die je normaal gesproken gebruikt ook goed! Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de paprika’s overlangs doormidden en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit.
  3. Mix in een kommetje de Boursin met de cheddar, fijngehakte dille en een snuf peper en zout.
  4. Schep het kaasmengsel in de paprika’s. Schuif ze voor 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Was het elke dag maar weekend, dan konden we oneindig borrelen. Ik kan ontzettend genieten van een goede borrelplank. Het liefst met heel veel kaas. Deze gevulde mini paprika’s zijn binnen 15 minuten gemaakt met slechts vier ingrediënten! Zo makkelijk kan het zijn. De paprika’s zijn gevuld met cheddar en Boursin roomkaas. Zo lekker! Je steelt hiermee zeker de show bij je vrienden! Ga jij ze maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (10 stuks):
  • 5 mini paprika’s
  • 2 el Boursin of een andere roomkaas naar keuze
  • 50 gr geraspte cheddar
  • paar takjes dille
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet hem op grillstand (als je die hebt) en anders is de stand die je normaal gesproken gebruikt ook goed! Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de paprika’s overlangs doormidden en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit.
  3. Mix in een kommetje de Boursin met de cheddar, fijngehakte dille en een snuf peper en zout.
  4. Schep het kaasmengsel in de paprika’s. Schuif ze voor 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept