Wat is er lekkerder dan home made granola? Het smaakt heerlijk en bovendien ruikt je huis de hele dag fantastisch. Je kunt granola gebruiken als topping voor pannenkoeken, kwark, yoghurt en smoothie- of havermoutbowls. De keuze is reuze! Ga jij zelf ook granola maken? Lees dan gauw verder voor het recept.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + 20 min oven

Social

WAT HEB JE NODIG (1 grote pot):
  • 150 gr havervlokken
  • 30 gr lijnzaad
  • 30 gr pompoenpitten
  • 1 el honing
  • 1 tl kaneel
  • 2 el kokosolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Smelt de kokosolie in een pannetje.
  3. Doe de havervlokken samen met het lijnzaad en de pompoenpitten in een kom. Voeg de honing, kokosolie en kaneel toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Strooi het mengsel uit over de bakplaat zodat alles evenredig is verdeeld.
  5. Bak de granola in 20 minuten gaar in de oven. Schep na 10 minuten een keer om.
  6. Haal de granola uit de oven en laat even afkoelen. Voeg dan de gevriesdroogde banaan en goudbes toe en meng door elkaar.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 grote pot):
  • 150 gr havervlokken
  • 30 gr lijnzaad
  • 30 gr pompoenpitten
  • 1 el honing
  • 1 tl kaneel
  • 2 el kokosolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Smelt de kokosolie in een pannetje.
  3. Doe de havervlokken samen met het lijnzaad en de pompoenpitten in een kom. Voeg de honing, kokosolie en kaneel toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Strooi het mengsel uit over de bakplaat zodat alles evenredig is verdeeld.
  5. Bak de granola in 20 minuten gaar in de oven. Schep na 10 minuten een keer om.
  6. Haal de granola uit de oven en laat even afkoelen. Voeg dan de gevriesdroogde banaan en goudbes toe en meng door elkaar.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept