Zin in een snelle pasta met een culinair tintje? Deze romige pasta met kruidenkaas, spinazie en tomaat is binnen mum van tijd klaar en steelt gegarandeerd de show bij jou en je vrienden. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 200 gr pasta
  • 200 gr spinazie
  • 1 courgette
  • 1 sjalot
  • 3 el roomkaas/kruidenkaas naar keuze
  • bakje cherrytomaatjes
  • 100 gr tuinerwten
  • paar takjes verse basilicum
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl oregano
  • peper en zout
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een kopje kookvocht op tijdens het afgieten!
  2. Snipper de sjalot en snijd de courgette in blokjes. Halveer de cherrytomaten.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit hierin de sjalot. Voeg vervolgens de spinazie toe en bak mee tot het slinkt. Voeg dan de courgette, erwten en tomaten toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de roomkaas toe samen met het kookvocht, knoflookpoeder, de oregano, wat fijngehakte basilicum en een flinke snuf peper en zout. Mix alles goed en laat zachtjes koken. Voeg tot slot de pasta toe en mix nogmaals.
  4. Schep de pasta op de borden en top af met wat extra basilicum, zwarte peper en de Parmezaanse kaas.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Zin in een snelle pasta met een culinair tintje? Deze romige pasta met kruidenkaas, spinazie en tomaat is binnen mum van tijd klaar en steelt gegarandeerd de show bij jou en je vrienden. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 200 gr pasta
  • 200 gr spinazie
  • 1 courgette
  • 1 sjalot
  • 3 el roomkaas/kruidenkaas naar keuze
  • bakje cherrytomaatjes
  • 100 gr tuinerwten
  • paar takjes verse basilicum
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl oregano
  • peper en zout
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een kopje kookvocht op tijdens het afgieten!
  2. Snipper de sjalot en snijd de courgette in blokjes. Halveer de cherrytomaten.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit hierin de sjalot. Voeg vervolgens de spinazie toe en bak mee tot het slinkt. Voeg dan de courgette, erwten en tomaten toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de roomkaas toe samen met het kookvocht, knoflookpoeder, de oregano, wat fijngehakte basilicum en een flinke snuf peper en zout. Mix alles goed en laat zachtjes koken. Voeg tot slot de pasta toe en mix nogmaals.
  4. Schep de pasta op de borden en top af met wat extra basilicum, zwarte peper en de Parmezaanse kaas.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept