Stroopwafels zijn mijn favoriete koekjes en ik gebruik ze graag in overheerlijke ontbijtjes. Wat dat je van deze gezonde stroopwafel overnight oats met banaan en gezonde karamel? Super voedzaam, snel gemaakt en bovendien hartstikke lekker. Deze stroopwafel overnight oats is helemaal vegan en lactosevrij. Liever een warme variant? Ga dan voor deze baked stroopwafel oats!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 180 ml amandelmelk
  • 3 el kwark
  • 1 el chiazaad
  • 2 kleine stroopwafeltjes
  • 1/2 banaan
  • 1 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de stroopwafeltjes in kleine blokjes.
  2. Doe de havermout samen met de melk, 2 el kwark, 1 fijngehakt stroopwafeltje en het chiazaad in een afsluitbaar potje en schud/mix goed. Zet voor 10 minuten in de koelkast.
  3. Meng de pindakaas met de agavesiroop en snijd de banaan in stukjes.
  4. Haal de oats uit de koeling en top af met de banaan, overige kwark, stukjes stroopwafel en pindakaramel.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Stroopwafels zijn mijn favoriete koekjes en ik gebruik ze graag in overheerlijke ontbijtjes. Wat dat je van deze gezonde stroopwafel overnight oats met banaan en gezonde karamel? Super voedzaam, snel gemaakt en bovendien hartstikke lekker. Deze stroopwafel overnight oats is helemaal vegan en lactosevrij. Liever een warme variant? Ga dan voor deze baked stroopwafel oats!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 180 ml amandelmelk
  • 3 el kwark
  • 1 el chiazaad
  • 2 kleine stroopwafeltjes
  • 1/2 banaan
  • 1 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de stroopwafeltjes in kleine blokjes.
  2. Doe de havermout samen met de melk, 2 el kwark, 1 fijngehakt stroopwafeltje en het chiazaad in een afsluitbaar potje en schud/mix goed. Zet voor 10 minuten in de koelkast.
  3. Meng de pindakaas met de agavesiroop en snijd de banaan in stukjes.
  4. Haal de oats uit de koeling en top af met de banaan, overige kwark, stukjes stroopwafel en pindakaramel.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept