Met dit heerlijke zomerse weer craven we toch allemaal naar een frisse pastasalade? Handig om mee te nemen naar het park of strand of gewoon voor thuis. Deze pastasalade met serranoham, burrata, asperges, druiven en radijs is dé smaaksensatie waarmee jij de show gaat stelen. Een keer niet je standaard paprika en komkommer, maar gewoon lekker verrassend. Benieuwd naar het recept? Lees dan gauw verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 200 gr pasta naar keuze
  • 10 radijsjes
  • 200 gr (witte) druiven
  • 100 gr groene aspergetips
  • 100 gr serranoham
  • 1 el pistachenootjes
  • 1 bol burrata (à 150 gr)
  • paar blaadjes basilicum
  • 2 el groene pesto
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta vervolgens af en spoel goed af met koud water.
  2. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne schijfjes en halveer de druiven. Hak ook de pistachenootjes fijn.
  3. Doe de afgespoelde pasta in een kom en voeg de radijs, druiven, aspergetips, plakjes serranoham, basilicumblaadjes en pesto toe. Breng het geheel op smaak met een flinke snuf peper en zout en mix goed.
  4. Schep de pastasalade op de borden en garneer met de burrata en fijngehakte pistachenootjes.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Met dit heerlijke zomerse weer craven we toch allemaal naar een frisse pastasalade? Handig om mee te nemen naar het park of strand of gewoon voor thuis. Deze pastasalade met serranoham, burrata, asperges, druiven en radijs is dé smaaksensatie waarmee jij de show gaat stelen. Een keer niet je standaard paprika en komkommer, maar gewoon lekker verrassend. Benieuwd naar het recept? Lees dan gauw verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 200 gr pasta naar keuze
  • 10 radijsjes
  • 200 gr (witte) druiven
  • 100 gr groene aspergetips
  • 100 gr serranoham
  • 1 el pistachenootjes
  • 1 bol burrata (à 150 gr)
  • paar blaadjes basilicum
  • 2 el groene pesto
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta vervolgens af en spoel goed af met koud water.
  2. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne schijfjes en halveer de druiven. Hak ook de pistachenootjes fijn.
  3. Doe de afgespoelde pasta in een kom en voeg de radijs, druiven, aspergetips, plakjes serranoham, basilicumblaadjes en pesto toe. Breng het geheel op smaak met een flinke snuf peper en zout en mix goed.
  4. Schep de pastasalade op de borden en garneer met de burrata en fijngehakte pistachenootjes.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept