Omdat de snelle ontbijtjes op mijn website zo goed in de smaak vallen, post ik vandaag dit basisrecept voor chiapudding. De basis bestaat uit amandelmelk en chiazaadjes en je kunt al je favoriete toppings toevoegen. Het is een heerlijk snel en erg voedzaam ontbijtje. Je zit gegarandeerd vol tot de lunch! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten + nacht wachttijd

Social

WAT HEB JE NODIG (1 portie):
  • 30 gr chiazaad
  • 180 ml amandelmelk
  • halve peer
  • handje granola
  • lepel abrikozenconfituur
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de amandelmelk in een afsluitbare pot.
  2. Doe de chiazaadjes erbij en roer goed door.
  3. Zet 5 minuten in de koelkast.
  4. Roer na 5 minuten nog een keer goed door en zet nu een hele nacht in de koelkast.
  5. De volgende dag is je chiapudding klaar om te eten! Voeg je favo toppings toe en aanvallen maar!
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 portie):
  • 30 gr chiazaad
  • 180 ml amandelmelk
  • halve peer
  • handje granola
  • lepel abrikozenconfituur
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de amandelmelk in een afsluitbare pot.
  2. Doe de chiazaadjes erbij en roer goed door.
  3. Zet 5 minuten in de koelkast.
  4. Roer na 5 minuten nog een keer goed door en zet nu een hele nacht in de koelkast.
  5. De volgende dag is je chiapudding klaar om te eten! Voeg je favo toppings toe en aanvallen maar!
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept