Zoet en zout is een fantastische combinatie! Wat als ik je vertelde dat je dit prima kunt verwerken in een lekker ontbijtje? Deze voedzame en eiwitrijke overnight oats zijn niet alleen super snel gemaakt, maar ook super lekker. Lekker romig met het laagje kwark en bovendien helemaal vegan. Ga jij dit maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten + minimaal 1 uur koelkast

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 120 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 2 el cacao
  • 3 el plantaardige kwark
  • 1 blokje pure chocolade
  • 7 pretzels
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met de amandelmelk, het chiazaad en 1 el cacao in een kom. Mix goed en zet even opzij.
  2. In een ander bakje mix je de kwark met 1 el cacao.
  3. Verdeel het kwarkmengsel op het havermoutmengsel en strijk glad met de achterkant van een lepel. Bestrooi de pretzel eroverheen. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron en drizzle eroverheen. Schuif voor minimaal 1 uur in de koelkast of laat hem een nachtje staan.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Zoet en zout is een fantastische combinatie! Wat als ik je vertelde dat je dit prima kunt verwerken in een lekker ontbijtje? Deze voedzame en eiwitrijke overnight oats zijn niet alleen super snel gemaakt, maar ook super lekker. Lekker romig met het laagje kwark en bovendien helemaal vegan. Ga jij dit maken?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten + 1 uur koelkast

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 120 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 2 el cacao
  • 3 el plantaardige kwark
  • 1 blokje pure chocolade
  • 7 pretzels
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met de amandelmelk, het chiazaad en 1 el cacao in een kom. Mix goed en zet even opzij.
  2. In een ander bakje mix je de kwark met 1 el cacao.
  3. Verdeel het kwarkmengsel op het havermoutmengsel en strijk glad met de achterkant van een lepel. Bestrooi de pretzel eroverheen. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron en drizzle eroverheen. Schuif voor minimaal 1 uur in de koelkast of laat hem een nachtje staan.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept