Wie is er nou niet dol op pizza? Deze gezonde auberginepizza is geschikt voor elke dag. Je maakt hem in nog geen tien minuten en is lekker als voorgerecht, hoofdgerecht of borrelhapje. Je belegt ze met je favoriete toppings en klaar is kees! Klik hier voor de kleine variant!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (+/- 8 pancakes):
  • 1 aubergine
  • 4 el tomatensaus (ik gebruik passata)
  • paar kleine mozzarella bolletjes
  • handje cherrytomaten
  • 2 plakjes salami
  • paar Kalamata olijven
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Halveer de aubergine en besprenkel beide helften rijkelijk met olijfolie, zout en peper. Schuif voor 10 minuten in de oven.
  3. Halveer ondertussen de cherrytomaten, mozzarella bolletjes en olijven en hak de basilicum fijn. Maak van de salami kleine rondje door ze uit te steken met een vormpje of hak de salami gewoon in stukjes.
  4. Haal de aubergines uit de oven en besmeer beide helften met de tomatensaus. Beleg met de mozzarella, tomaten, olijven en salami en schuif terug in de oven voor 5 minuten. Serveer met de verse basilicum!
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Wie is er nou niet dol op pizza? Deze gezonde auberginepizza is geschikt voor elke dag. Je maakt hem in nog geen tien minuten en is lekker als voorgerecht, hoofdgerecht of borrelhapje. Je belegt ze met je favoriete toppings en klaar is kees! Klik hier voor de kleine variant!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pizzahelften):
  • 1 aubergine
  • 4 el tomatensaus (ik gebruik passata)
  • paar kleine mozzarella bolletjes
  • handje cherrytomaten
  • 2 plakjes salami
  • paar Kalamata olijven
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Halveer de aubergine en besprenkel beide helften rijkelijk met olijfolie, zout en peper. Schuif voor 10 minuten in de oven.
  3. Halveer ondertussen de cherrytomaten, mozzarella bolletjes en olijven en hak de basilicum fijn. Maak van de salami kleine rondje door ze uit te steken met een vormpje of hak de salami gewoon in stukjes.
  4. Haal de aubergines uit de oven en besmeer beide helften met de tomatensaus. Beleg met de mozzarella, tomaten, olijven en salami en schuif terug in de oven voor 5 minuten. Serveer met de verse basilicum!
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept