Milky ways zijn fantastisch, vind je ook niet? Een super zachte binnenkant met lekker laagje chocolade en karamel. Niet voor niets een van mijn favorieten. Deze vegan milky way overnight oats bevat ook die heerlijke laagjes, maar dan in een voedzaam jasje. Top hem af met leuke sterretjes en je hebt een fantastisch ontbijtje. Ga jij hem proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + min 2 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 160 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 1 el honing/maple syrup/agavesiroop
  • 3 el (plantaardige) kwark naar keuze
  • 1 el pindakaas
  • 2 tl pure chocoladespread
  • suikersterretjes
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met de melk, het chiazaad en 1/2 el van de agavesiroop (of honing/maple) in een kom. Mix goed en zet 5 minuten apart.
  2. Mix ondertussen de kwark met de chocospread en zet apart. Mix ook de pindakaas met de overige agavesiroop.
  3. Verdeel het pindakaasmengsel over de havermout en schep hier het kwarkmengsel op. Top af met de sterretjes en zet voor min. 2 uur in de koelkast
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Milky ways zijn fantastisch, vind je ook niet? Een super zachte binnenkant met lekker laagje chocolade en karamel. Niet voor niets een van mijn favorieten. Deze vegan milky way overnight oats bevat ook die heerlijke laagjes, maar dan in een voedzaam jasje. Top hem af met leuke sterretjes en je hebt een fantastisch ontbijtje. Ga jij hem proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + 2 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 160 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 1 el honing/maple syrup/agavesiroop
  • 3 el (plantaardige) kwark naar keuze
  • 1 el pindakaas
  • 2 tl pure chocoladespread
  • suikersterretjes
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met de melk, het chiazaad en 1/2 el van de agavesiroop (of honing/maple) in een kom. Mix goed en zet 5 minuten apart.
  2. Mix ondertussen de kwark met de chocospread en zet apart. Mix ook de pindakaas met de overige agavesiroop.
  3. Verdeel het pindakaasmengsel over de havermout en schep hier het kwarkmengsel op. Top af met de sterretjes en zet voor min. 2 uur in de koelkast
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept