Het kwik liep deze week op tot ruim 18 graden! Voor heel even verruilde ik de herfst nog even voor de zomer met deze oranje smoothiebowl! De bowl heeft zijn kleur te danken aan de oranje kleur van mango, perzik en zoete aardappel. Vol gezonde vitamientjes dus! Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar smaakt ook mega lekker. Benieuwd hoe je deze bowl maakt? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 bowl):
  • 70 gr (afgekoelde) gekookte zoete aardappel
  • 100 gr mango uit diepvries
  • 100 gr perzik uit diepvries
  • amandelmelk
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de zoete aardappel samen met de mango en perzik in de blender en blend tot een dikke substantie. Het blenden zal niet in een keer lukken, voeg beetje bij beetje scheutjes amandelmelk toe en roer af en toe een keer door de blender. Ga net zo lang door tot je de gewenste substantie hebt.
  2. Doe de nicecream in een schaaltje of bakje en top met je favoriete toppings. Ik gebruikte kokossnippers, lijnzaad, hennepzaad en sinaasappel.
  3. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 bowl):
  • 70 gr (afgekoelde) gekookte zoete aardappel
  • 100 gr mango uit diepvries
  • 100 gr perzik uit diepvries
  • amandelmelk
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de zoete aardappel samen met de mango en perzik in de blender en blend tot een dikke substantie. Het blenden zal niet in een keer lukken, voeg beetje bij beetje scheutjes amandelmelk toe en roer af en toe een keer door de blender. Ga net zo lang door tot je de gewenste substantie hebt.
  2. Doe de nicecream in een schaaltje of bakje en top met je favoriete toppings. Ik gebruikte kokossnippers, lijnzaad, hennepzaad en sinaasappel.
  3. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept