Op zoek naar een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht of makkelijk borrelhapje? Deze pitapizza’s doen het goed bij elke gelegenheid! Bovendien maak je ze in nog geen vijf minuten met slechts een paar ingrediënten. Daarnaast zijn ze ook hartstikke kidsproof! Ik belegde ze met roomkaas, parmaham, olijven en basilicum. Liever een vega variant? Ga dan bijvoorbeeld voor deze naanbroodjes caprese met burrata! Net zo makkelijk, maar ook net zo lekker.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (4 pitapizza’s):
  • 4 pitabroodjes
  • 8 plakjes parmaham
  • 10 olijven
  • paar takjes basilicum
  • 4 el roomkaas
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de grill en toast hierin de pitabroodjes totdat ze mooie grillstrepen hebben. Je kunt ook de oven of broodrooster gebruiken.
  2. Snijd de olijven ondertussen in plakjes.
  3. Beleg de gegrilde pita’s met de roomkaas, parmaham, olijven en basilicum. Top af met een snuf peper en zout.
  4. Eet smakelijk en vergeet dit makkelijke borrelhapje niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Op zoek naar een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht of makkelijk borrelhapje? Deze pitapizza’s doen het goed bij elke gelegenheid! Bovendien maak je ze in nog geen vijf minuten met slechts een paar ingrediënten. Daarnaast zijn ze ook hartstikke kidsproof! Ik belegde ze met roomkaas, parmaham, olijven en basilicum. Liever een vega variant? Ga dan bijvoorbeeld voor deze naanbroodjes caprese met burrata! Net zo makkelijk, maar ook net zo lekker.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (4 pitapizza’s):
  • 4 pitabroodjes
  • 8 plakjes parmaham
  • 10 olijven
  • paar takjes basilicum
  • 4 el roomkaas
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de grill en toast hierin de pitabroodjes totdat ze mooie grillstrepen hebben. Je kunt ook de oven of broodrooster gebruiken.
  2. Snijd de olijven ondertussen in plakjes.
  3. Beleg de gegrilde pita’s met de roomkaas, parmaham, olijven en basilicum. Top af met een snuf peper en zout.
  4. Eet smakelijk en vergeet dit makkelijke borrelhapje niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept