Zin in een lekkere, snelle en gezonde lunch? Wat dacht je van deze snelle noedelsoep. Binnen 10 minuten klaar en lekker vullend. Als je een grotere portie maakt issie ook prima geschikt als diner. Je kunt bij noedelsoep alle kanten op, want bijna elk soort groenten past er goed bij. Ik koos voor een vegetarische variant met een eitje, wortel en snijbonen. Hartstikke makkelijk en super lekker. Ga jij het ook proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 1000 ml water
  • 2 blokjes groentenbouillon
  • 2 eieren
  • 75 gr wortel julienne
  • 75 gr snijbonen
  • 3 el sojasaus
  • 60 gr noedels/mie (liefst een variant die binnen 2 minuten klaar is)
  • chiliflakes
  • knoflookpoeder
  • peper
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng het water in een pan aan de kook en voeg de bouillonblokjes en sojasaus toe. Voeg knoflookpoeder toe naar smaak. Laat een paar minuten pruttelen.
  2. Kook in een andere pan ondertussen twee eieren. Ik kookte mijne 7,5 minuut, maar je kunt gewoon doen wat je zelf lekker vindt.
  3. Als de eieren klaar zijn, laat je ze schrikken en pel je ze alvast. Leg even opzij.
  4. Doe de mie bij de bouillon en laat gaar koken.
  5. Verdeel de noedelsoep over de kommen. Verdeel vervolgens de wortel en snijbonen erover. Snijd de eitjes doormidden en leg bovenop de soep.
  6. Bestrooi de kommen met een flinke snuf peper en wat chiliflakes.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 1000 ml water
  • 2 blokjes groentenbouillon
  • 2 eieren
  • 75 gr wortel julienne
  • 75 gr snijbonen
  • 3 el sojasaus
  • 60 gr noedels/mie (liefst een variant die binnen 2 minuten klaar is)
  • chiliflakes
  • knoflookpoeder
  • peper
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng het water in een pan aan de kook en voeg de bouillonblokjes en sojasaus toe. Voeg knoflookpoeder toe naar smaak. Laat een paar minuten pruttelen.
  2. Kook in een andere pan ondertussen twee eieren. Ik kookte mijne 7,5 minuut, maar je kunt gewoon doen wat je zelf lekker vindt.
  3. Als de eieren klaar zijn, laat je ze schrikken en pel je ze alvast. Leg even opzij.
  4. Doe de mie bij de bouillon en laat gaar koken.
  5. Verdeel de noedelsoep over de kommen. Verdeel vervolgens de wortel en snijbonen erover. Snijd de eitjes doormidden en leg bovenop de soep.
  6. Bestrooi de kommen met een flinke snuf peper en wat chiliflakes.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept