Vegetarisch broodje hamburger is bij mij vaste prik in het weekend. Deze keer geef ik er een tropisch tintje aan met een plakje ananas en een likje roomkaas. Deze vega burger Hawaii is lekker fris en lekker anders, maar net zo smaakvol. Liever een visburger? Probeer dan dit heerlijke recept voor visburgers met homemade rauwkost!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 burger):
  • 1 hamburgerbroodje
  • 1 vega burger naar keuze
  • 1 el Boursin plant-based
  • 2 schijfjes ananas (vers of uit blik)
  • 1 plak tomaat
  • paar schijfjes komkommer
  • paar blaadjes sla
  • 1 el ketchup
  • peper en zout
  • (plantaardige) boter om te bakken
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit wat boter in een koekenpan en bak hierin de burger in 5-7 minuten goudbruin.
  2. Snijd ondertussen de tomaat en komkommer in plakjes en snijd het broodje open.
  3. Haal de burgers uit de pan en toast de broodjes met de binnenkant naar beneden voor 1-2 minuten totdat ze lekker krokant zijn.
  4. Besmeer de onderkant van het broodje met de ketchup en beleg met de sla, komkommer, ananas, tomaat en burger. Besmeer het bovenste broodje met Boursin en leg op de rest van de burger.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Vegetarisch broodje hamburger is bij mij vaste prik in het weekend. Deze keer geef ik er een tropisch tintje aan met een plakje ananas en een likje roomkaas. Deze vega burger Hawaii is lekker fris en lekker anders, maar net zo smaakvol. Liever een visburger? Probeer dan dit heerlijke recept voor visburgers met homemade rauwkost!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (1 burger):
  • 1 hamburgerbroodje
  • 1 vega burger naar keuze
  • 1 el Boursin plant-based
  • 2 schijfjes ananas (vers of uit blik)
  • 1 plak tomaat
  • paar schijfjes komkommer
  • paar blaadjes sla
  • 1 el ketchup
  • peper en zout
  • (plantaardige) boter om te bakken
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit wat boter in een koekenpan en bak hierin de burger in 5-7 minuten goudbruin.
  2. Snijd ondertussen de tomaat en komkommer in plakjes en snijd het broodje open.
  3. Haal de burgers uit de pan en toast de broodjes met de binnenkant naar beneden voor 1-2 minuten totdat ze lekker krokant zijn.
  4. Besmeer de onderkant van het broodje met de ketchup en beleg met de sla, komkommer, ananas, tomaat en burger. Besmeer het bovenste broodje met Boursin en leg op de rest van de burger.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept