Ovenschotels zijn geweldig wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken na een lange dag werken of school. Deze ovenschotel met sperziebonen, couscous, mango en rozijnen staat binnen 20 minuten op tafel en is jouw nieuwe favo gerecht! Zoet, kruidig en lekker smaakvol. Precies wat jij nodig hebt! Helemaal vegan, lactosevrij én glutenvrij. Klinkt dat niet goed? Liever een andere ovenschotel? Probeer dan eens deze met zuurkool!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2-3 pers.):
  • 100 gr volkoren couscous
  • 50 gr rozijnen
  • 200 gr sperziebonen
  • zak Hak uit de oven couscous sperziebonen
  • 200 ml water
  • peper en zout
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in. Breng ook een pan met water aan de kook.
  2. Snijd de sperziebonen in stukjes en kook 5 minuten. Giet af en zet apart.
  3. Verdeel de couscous over een ovenschaal en giet hier 200 ml koud water overheen. Meng de inhoud van de Hak zak met de sperziebonen en rozijnen en verdeel over de couscous. Zorg ervoor dat de couscous volledig bedekt wordt en niet meer zichtbaar is.
  4. Bak 20 minuten in de oven en serveer.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Ovenschotels zijn geweldig wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken na een lange dag werken of school. Deze ovenschotel met sperziebonen, couscous, mango en rozijnen staat binnen 20 minuten op tafel en is jouw nieuwe favo gerecht! Zoet, kruidig en lekker smaakvol. Precies wat jij nodig hebt! Helemaal vegan, lactosevrij én glutenvrij. Klinkt dat niet goed? Liever een andere ovenschotel? Probeer dan eens deze met zuurkool!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (2-3 pers.):
  • 100 gr volkoren couscous
  • 50 gr rozijnen
  • 200 gr sperziebonen
  • zak Hak uit de oven couscous sperziebonen
  • 200 ml water
  • peper en zout
  • olijfolie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in. Breng ook een pan met water aan de kook.
  2. Snijd de sperziebonen in stukjes en kook 5 minuten. Giet af en zet apart.
  3. Verdeel de couscous over een ovenschaal en giet hier 200 ml koud water overheen. Meng de inhoud van de Hak zak met de sperziebonen en rozijnen en verdeel over de couscous. Zorg ervoor dat de couscous volledig bedekt wordt en niet meer zichtbaar is.
  4. Bak 20 minuten in de oven en serveer.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept