Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is eigenlijk geen taco, maar een soort wraptaco. Ik vind tacoschelpen niet super lekker, dus daarom gebruik ik in dit recept een volkoren wrap die ik rooster. Ik heb trouwens wel een goudvis die Taco heet (zijn vriendje Nacho is helaas overleden). Anyways, dit gerecht is super chill na een lang dagje werken, want het staat zo op tafel. Het gerecht zit boordevol groenten en dat is precies wat je nodig hebt zo halverwege de week! Honger gekregen? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (4 pers.):
  • 8 volkorenwraps
  • 1 blik mais
  • 400 gr pangasiusfilet of een andere witvis
  • 3 paprika’s
  • 1 courgette
  • 1 avocado
  • 1 zak ijsbergsla
  • 1 jalapeño
  • 3 el bloem
  • 3 el chilipoeder
  • 2 el paprikapoeder
  • peper en zout
  • 1 citroen
  • (optioneel: rode kool)
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de bloem, chilipoeder en komijn samen in een kom. Haal de pangafilets er doorheen en bak vervolgens in een scheut olie goudbruin.
  3. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes en de courgette in schijfjes en grill in een grillpan met peper en zout.
  4. Rooster de wraps 3 minuten in de oven tot ze knapperig zijn (in de magnetron worden ze juist klef).
  5. Ga nu de wrap beleggen. Smeer eerst avocado uit over de wrap en leg daarover wat ijsbergsla. Leg daar vervolgens wat gegrilde groenten en maiskorrels op en vervolgens stukjes vis. Top af met de jalapeño en rode kool.
  6. Knijp ten slotte wat citroensap uit boven de wrap.
  7. Eet smakelijk!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (4 pers.):
  • 8 volkorenwraps
  • 1 blik mais
  • 400 gr pangasiusfilet of een andere witvis
  • 3 paprika’s
  • 1 courgette
  • 1 avocado
  • 1 zak ijsbergsla
  • 1 jalapeño
  • 3 el bloem
  • 3 el chilipoeder
  • 2 el paprikapoeder
  • peper en zout
  • 1 citroen
  • (optioneel: rode kool)
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de bloem, chilipoeder en komijn samen in een kom. Haal de pangafilets er doorheen en bak vervolgens in een scheut olie goudbruin.
  3. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes en de courgette in schijfjes en grill in een grillpan met peper en zout.
  4. Rooster de wraps 3 minuten in de oven tot ze knapperig zijn (in de magnetron worden ze juist klef).
  5. Ga nu de wrap beleggen. Smeer eerst avocado uit over de wrap en leg daarover wat ijsbergsla. Leg daar vervolgens wat gegrilde groenten en maiskorrels op en vervolgens stukjes vis. Top af met de jalapeño en rode kool.
  6. Knijp ten slotte wat citroensap uit boven de wrap.
  7. Eet smakelijk!

Deel het recept