Gezonde havermoutbaksels zijn hier favoriet. Deze gezonde baked oats met perzik zijn heel makkelijk om te maken en bovendien super gezond. Perziken zijn voor mij het ultieme zomerfruit, daarom ben ik zo dol op dit recept. Liever een variant met peer en banaan? Die vind je hier.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

40 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (9 porties):
  • 2 perziken
  • 130 gr havermout
  • 30 gr amandelmeel
  • 230 ml amandelmelk
  • 1 cupje appelmoes (1oo gr)
  • 1 ei
  • 1 el bakpoeder
  • 1-2 el agavesiroop of honing
  • drupje vanille extract
  • halve tl zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.
  2. Meng de havermout met het amandelmeel, bakpoeder en het zout. Zet even apart.
  3. Meng in een andere kom de amandelmelk met het ei, de appelmoes en het vanille extract.
  4. Doe nu de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en spatel door elkaar.
  5. Snijd 1 perzik in blokjes en voeg toe aan het beslag. Snijd de andere perzik in plakjes.
  6. Stort het havermoutbeslag in de ovenschaal en leg de plakjes perzik er bovenop.
  7. Bak ongeveer 30-35 minuten in de oven totdat de havermoutbake goudbruin kleurt. Wanneer de havermoutbake uit de oven komt, drizzle je de agavesiroop eroverheen.
  8. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Gezonde havermoutbaksels zijn hier favoriet. Deze gezonde baked oats met perzik zijn heel makkelijk om te maken en bovendien super gezond. Perziken zijn voor mij het ultieme zomerfruit, daarom ben ik zo dol op dit recept. Liever een variant met peer en banaan? Die vind je hier.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

40 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (9 porties):
  • 2 perziken
  • 130 gr havermout
  • 30 gr amandelmeel
  • 230 ml amandelmelk
  • 1 cupje appelmoes (1oo gr)
  • 1 ei
  • 1 el bakpoeder
  • 1-2 el agavesiroop of honing
  • drupje vanille extract
  • halve tl zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.
  2. Meng de havermout met het amandelmeel, bakpoeder en het zout. Zet even apart.
  3. Meng in een andere kom de amandelmelk met het ei, de appelmoes en het vanille extract.
  4. Doe nu de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en spatel door elkaar.
  5. Snijd 1 perzik in blokjes en voeg toe aan het beslag. Snijd de andere perzik in plakjes.
  6. Stort het havermoutbeslag in de ovenschaal en leg de plakjes perzik er bovenop.
  7. Bak ongeveer 30-35 minuten in de oven totdat de havermoutbake goudbruin kleurt. Wanneer de havermoutbake uit de oven komt, drizzle je de agavesiroop eroverheen.
  8. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept