De zalmrolletjes met pesto en Parmzaanse kaas zijn perfect voor bij de brunch, lunch of als hartige snack. Weet jij nog niet wat je gaat serveren bij de paasbrunch? Deze zalmrolletjes zijn heel gemakkelijk om te maken en je gebruikt hiervoor croissantdeeg als basis. Voeg daar nog pesto, zalm en Parmezaanse kaas aan toe en je hebt een goddelijke hartige combinatie waar al je tafelgasten hun vingers bij aflikken.

Meer inspiratie voor de brunch

Op zoek naar meer recepten voor de brunch? Wat dacht je van deze cruffins met frambozen of deze courgette galette met feta? Zo maak je van elke lunch of brunch een feestje!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten (+ 15 minuten oven)

Social

WAT HEB JE NODIG (5 stuks):
  • 1 rol croissantdeeg
  • 3 el groene pesto
  • 150 gr gerookte zalm
  • peper en zout
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 40 gr Parmezaanse kaas (rasp)
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Rol het croissantdeeg uit en druk de naden dicht. Besmeer de lap met pesto en beleg met de gerookte zalm. Breng op smaak met peper en zout en rol dicht over de lengte. Snijd in stukken en leg met de binnenkant omhoog op de bakplaat.
  3. Bestrooi de bovenkant met de Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas en schuif voor 15-20 minuten in de oven of totdat ze goudbruin kleuren.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept