Na een lange dag werken of school verlang je naar een snelle maaltijd! Deze rode curry met gehaktballetjes en veel groenten is in een kwartiertje klaar en hij bevat ontzettend veel groenten! Perfect om lekker van de genieten op de bank. Je kunt hem serveren met mie of rijst!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 150 gr noedels
  • 175 gr rundergehaktballetjes (of kleine soepballetjes)
  • 1-2 el currypasta
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 200 ml kokosmelk
  • 150 ml gezeefde tomaten
  • 1 sjalot
  • 1 grote aubergine
  • 1 grote courgette
  • peper en zout
  • olijfolie
  • optioneel: cashewnoten en verse peterselie ter garnering
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de sjalot en verhit een scheutje olie in een pan. Fruit de sjalot. Voeg na 3 minuten de gehaktballetjes toe en bak samen met een snuf peper en zout gaar.
  3. Snijd ondertussen de aubergine en courgette in blokjes.
  4. Voeg de aubergine toe aan de gehaktballetjes en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de courgette toe en bak nog 3 minuten.
  5. Voeg nu de currypasta, het knoflookpoeder, de kokosmelk en gezeefde tomaten toe. Mix alles goed en laat 5-10 minuten pruttelen totdat de saus is ingekookt.
  6. Serveer de curry met de noedels en garneer met de cashewnoten en peterselie.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Na een lange dag werken of school verlang je naar een snelle maaltijd! Deze rode curry met gehaktballetjes en veel groenten is in een kwartiertje klaar en hij bevat ontzettend veel groenten! Perfect om lekker van de genieten op de bank. Je kunt hem serveren met mie of rijst!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 150 gr noedels
  • 175 gr rundergehaktballetjes (of kleine soepballetjes)
  • 1-2 el currypasta
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 200 ml kokosmelk
  • 150 ml gezeefde tomaten
  • 1 sjalot
  • 1 grote aubergine
  • 1 grote courgette
  • peper en zout
  • olijfolie
  • optioneel: cashewnoten en verse peterselie ter garnering
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de sjalot en verhit een scheutje olie in een pan. Fruit de sjalot. Voeg na 3 minuten de gehaktballetjes toe en bak samen met een snuf peper en zout gaar.
  3. Snijd ondertussen de aubergine en courgette in blokjes.
  4. Voeg de aubergine toe aan de gehaktballetjes en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de courgette toe en bak nog 3 minuten.
  5. Voeg nu de currypasta, het knoflookpoeder, de kokosmelk en gezeefde tomaten toe. Mix alles goed en laat 5-10 minuten pruttelen totdat de saus is ingekookt.
  6. Serveer de curry met de noedels en garneer met de cashewnoten en peterselie.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept