Spicy up your lunch met deze pittige tuna melt tosti! Een lekkere tosti met veel pit en veel smaak. Lekker voedzaam en hoog in eiwitten, dankzij de tonijn en het volkorenbrood. Heb je het liever iets minder pittig? Dan laat je de sambal gewoon achterwege en gebruik je jouw eigen favoriete saus om in te dippen. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 tosti’s):
  • 4 volkoren boterhammen
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 100 gr (uitgelekte) tonijn
  • 2 stengels bosui
  • Peper en zout
  • 1 el bakboter
  • 2 el sambal of sriracha
WAT MOET JE DOEN:
  1. Laat de tonijn uitlekken en snijd de bosui fijn. Doe samen in een schaaltje met een snuf peper en zout en 2 el sambal of sriracha. Mix goed.
  2. Besmeer nu één snee brood met de helft van het tonijnmengsel en leg daar bovenop 2 plakjes cheddar. Leg de andere boterham erop. Herhaal deze stappen voor de tweede tosti.
  3. Verhit een blokje boter in een koekenpan en leg de tosti erin. Bak aan beide kanten zo’n 2-3 minuten totdat de cheddar gesmolten is
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2 tosti’s):
  • 4 volkoren boterhammen
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 100 gr (uitgelekte) tonijn
  • 2 stengels bosui
  • Peper en zout
  • 1 el bakboter
  • 2 el sambal of sriracha
WAT MOET JE DOEN:
  1. Laat de tonijn uitlekken en snijd de bosui fijn. Doe samen in een schaaltje met een snuf peper en zout en 2 el sambal of sriracha. Mix goed.
  2. Besmeer nu één snee brood met de helft van het tonijnmengsel en leg daar bovenop 2 plakjes cheddar. Leg de andere boterham erop. Herhaal deze stappen voor de tweede tosti.
  3. Verhit een blokje boter in een koekenpan en leg de tosti erin. Bak aan beide kanten zo’n 2-3 minuten totdat de cheddar gesmolten is
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept