Overnight oats: een van mijn favoriete ontbijtjes! Super handig om mee te nemen als ontbijt of lunch naar je werk en bovendien kun je er eindeloos mee variëren. Wat dacht je van deze strawberry cheesecake overnight oats? De zoete smaak van aardbei gecombineerd met een krokant koekje en een zachte kwarklaag. Dit wil jij toch ook proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten + min 3 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 175 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el suikerbietenpoeder, acaipoeder of een andere roze kleurstof
  • 1 el chiazaad
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el plantaardige aardbeienkwark
  • 1 Mariakoekje
  • optioneel: 1 el eiwitpoeder naar keuze
  • optioneel: gevriesdroogd fruit
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix de havermout samen met de amandelmelk, 1 el rode bietenpoeder, agavesiroop en het chiazaad. Ik doe het meestal in een afsluitbaar potje en shake dan met dit potje zodat alles goed mixt. Je kunt ook gewoon roeren met een lepel. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.
  2. Haal na drie uur (of na een nacht) de oats uit de koelkast. Verkruimel het koekje erboven. Mix de kwark eventueel met het eiwitpoeder en verdeel over het koekje. Top af met wat verkruimeld gevriesdroogd fruit.
  3. Je kunt de overnight oats meenemen naar school of werk of direct opeten.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

Overnight oats: een van mijn favoriete ontbijtjes! Super handig om mee te nemen als ontbijt of lunch naar je werk en bovendien kun je er eindeloos mee variëren. Wat dacht je van deze strawberry cheesecake overnight oats? De zoete smaak van aardbei gecombineerd met een krokant koekje en een zachte kwarklaag. Dit wil jij toch ook proberen?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten + min 3 uur koelkast

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermout
  • 175 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 el suikerbietenpoeder, acaipoeder of een andere roze kleurstof
  • 1 el chiazaad
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el plantaardige aardbeienkwark
  • 1 Mariakoekje
  • optioneel: 1 el eiwitpoeder naar keuze
  • optioneel: gevriesdroogd fruit
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix de havermout samen met de amandelmelk, 1 el rode bietenpoeder, agavesiroop en het chiazaad. Ik doe het meestal in een afsluitbaar potje en shake dan met dit potje zodat alles goed mixt. Je kunt ook gewoon roeren met een lepel. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.
  2. Haal na drie uur (of na een nacht) de oats uit de koelkast. Verkruimel het koekje erboven. Mix de kwark eventueel met het eiwitpoeder en verdeel over het koekje. Top af met wat verkruimeld gevriesdroogd fruit.
  3. Je kunt de overnight oats meenemen naar school of werk of direct opeten.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept