Burrata kan ik elke dag wel eten. Zo freaking romig: ik hou ervan. In combinatie met zoete gegrilde perzik, agavesiroop, basilicum én zoute ham, is dit een lunch waar je u tegen zegt! Gegarandeerd genieten met dit super eenvoudige recept! Lees je mee?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers – 2 boterhammen):
  • 2 boterhammen naar keuze
  • 1/2 bol burrata
  • 1 kleine perzik
  • 4 plakjes parmaham
  • handje basilicumblaadjes
  • 1 el agavesiroop
  • 1 el olijfolie naar keuze
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit een grillpan en snijd de perzik in plakjes. Grill de perzik aan beide kanten, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Vergeet je grillpan eventueel niet in te vetten met olijfolie als hij snel aankoekt.
  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster (kan ook onder het tostijzer of in de oven) en snijd de basilicum fijn.
  3. Verdeel de burrata over de boterhammen en beleg met de parmaham, gegrilde perzik en basilicum.
  4. Top af met de agavesiroop en een flinke snuf peper en zout.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Burrata kan ik elke dag wel eten. Zo freaking romig: ik hou ervan. In combinatie met zoete gegrilde perzik, agavesiroop, basilicum én zoute ham, is dit een lunch waar je u tegen zegt! Gegarandeerd genieten met dit super eenvoudige recept! Lees je mee?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers. – 2 boterhammen):
  • 2 boterhammen naar keuze
  • 1/2 bol burrata
  • 1 kleine perzik
  • 4 plakjes parmaham
  • handje basilicumblaadjes
  • 1 el agavesiroop
  • 1 el olijfolie naar keuze
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verhit een grillpan en snijd de perzik in plakjes. Grill de perzik aan beide kanten, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Vergeet je grillpan eventueel niet in te vetten met olijfolie als hij snel aankoekt.
  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster (kan ook onder het tostijzer of in de oven) en snijd de basilicum fijn.
  3. Verdeel de burrata over de boterhammen en beleg met de parmaham, gegrilde perzik en basilicum.
  4. Top af met de agavesiroop en een flinke snuf peper en zout.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept