Sinds ik een paar jaar geleden pulled chicken heb ontdekt, ben ik echt groot fan. Het is super makkelijk te maken en smaakt lekker op een (pita)broodje of wrap, maar het is los bij groenten en aardappels ook super lekker. Ondanks dat er zondag een grote storm op komst is, zijn deze wraps lekker fris en zomers. De mango & avocado smaken heerlijk bij de pulled chicken en doordat je alleen de kip warm hoeft te koken, staat het gerecht binnen 20-30 min op tafel! Wat wil een mens nog meer? Lees snel verder voor het recept!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

25 minuten

Social

Easy Culi
WAT HEB JE NODIG (6 kleine wraps):
  • 6 kleine wraps
  • 1 blikje mais
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 500 gr kipfilet
  • 3 el  bbqsaus of maak je eigen bbqsaus door 2 el ketchup te mengen met 1 el sojasaus en 1/2 tl basterdsuiker.
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de kipfilets 15 minuten.
  2. Snijd ondertussen de avocado en mango in schijfjes.
  3. Haal de kipfilets na 15 min uit het water en trek ze met twee vorken uit elkaar.
  4. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de pulled chicken met de (zelfgemaakte) bbqsaus en wat peper en zout. Voeg het blikje mais ook toe en verwarm nog een paar minuten mee.
  5. Verwarm de wraps kort in de magnetron of in de pan.
  6. Beleg de wraps eerst met de mango en avocado en voeg vervolgens de pulled chicken met mais toe. Garneer eventueel met peterselie en bosui.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (6 kleine wraps):
  • 6 kleine wraps
  • 1 blikje mais
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 500 gr kipfilet
  • 3 el  bbqsaus of maak je eigen bbqsaus door 2 el ketchup te mengen met 1 el sojasaus en 1/2 tl basterdsuiker.
  • peper en zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de kipfilets 15 minuten.
  2. Snijd ondertussen de avocado en mango in schijfjes.
  3. Haal de kipfilets na 15 min uit het water en trek ze met twee vorken uit elkaar.
  4. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de pulled chicken met de (zelfgemaakte) bbqsaus en wat peper en zout. Voeg het blikje mais ook toe en verwarm nog een paar minuten mee.
  5. Verwarm de wraps kort in de magnetron of in de pan.
  6. Beleg de wraps eerst met de mango en avocado en voeg vervolgens de pulled chicken met mais toe. Garneer eventueel met peterselie en bosui.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept