Op zondag wil ik niets liever dan heel veel zoetigheid. Zeker na een avondje stappen vind ik het moeilijk om voor een gezond ontbijt te kiezen. Deze havermoutbowl is écht een uitkomst. Hij is super zoet, maar toch voedzaam. Hij is binnen tien minuten klaar, dus ook geschikt voor op werk- en schooldagen! Wil je weten hoe je dit ontbijtje maakt? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 250 ml amandelmelk
  • 40 gr havermout
  • 1 el kaneel
  • halve banaan
  • 3 el zonnebloempitten
  • 2 el chiazaad
  • 1 el honing
  • 2 el kokosrasp
  • 1 el rozijnen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm 250 ml amandelmelk in een steelpan.
  2. Voeg als de amandelmelk warm is de havermout en kaneel toe en roer goed door. Laat ongeveer 5 minuten koken.
  3. Haal de havermout uit de pan en doe in een bowl.
  4. Voeg alle toppings toe aan de bowl en eindig met de honing.
  5. Eet smakelijk en vergeet je recept niet te delen op Instagram met de hashtag #studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 250 ml amandelmelk
  • 40 gr havermout
  • 1 el kaneel
  • halve banaan
  • 3 el zonnebloempitten
  • 2 el chiazaad
  • 1 el honing
  • 2 el kokosrasp
  • 1 el rozijnen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm 250 ml amandelmelk in een steelpan.
  2. Voeg als de amandelmelk warm is de havermout en kaneel toe en roer goed door. Laat ongeveer 5 minuten koken.
  3. Haal de havermout uit de pan en doe in een bowl.
  4. Voeg alle toppings toe aan de bowl en eindig met de honing.
  5. Eet smakelijk en vergeet je recept niet te delen op Instagram met de hashtag #studentjekookt!

Deel het recept