Burrata is toch wel de vondst van de eeuw wat mij betreft! Super romig, smaakvol en echt de verrijker van elk gerecht. Deze pastasalade met burrata, perzik en basilicum staat binnen 15 minuten op tafel. Een culinair hoogstandje waarmee je eenvoudig indruk kunt maken. Bovendien lekker zomers, makkelijk om mee te nemen en zowel te eten als lunch én diner. Win-win, toch? Deze heerlijke combinatie werkt ook goed op toast. Het recept daarvan vind je hier!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 75 gr volkoren pasta
  • 1/2 bol burrata
  • 1 perzik
  • 1 el pistachenootjes
  • 3 takjes basilicum
  • 2 plakjes parmaham
  • olijfolie
  • peper en (zee)zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta vervolgens af en spoel af met koud water zodat de pasta afkoelt.
  2. Snijd ondertussen de perzik in partjes van 0,5 cm dik. Verhit wat olijfolie in een grillpan en grill hierin de perziken 2 minuten aan beide kanten.
  3. Hak ondertussen de pistachenootjes en basilicum fijn.
  4. Schep de pasta op het bord en beleg met de perziken, burrata en parmaham. Bestrooi vervolgens met de pistachenootjes, basilicum, wat olijfolie en peper en zout.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Burrata is toch wel de vondst van de eeuw wat mij betreft! Super romig, smaakvol en echt de verrijker van elk gerecht. Deze pastasalade met burrata, perzik en basilicum staat binnen 15 minuten op tafel. Een culinair hoogstandje waarmee je eenvoudig indruk kunt maken. Bovendien lekker zomers, makkelijk om mee te nemen en zowel te eten als lunch én diner. Win-win, toch? Deze heerlijke combinatie werkt ook goed op toast. Het recept daarvan vind je hier!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 75 gr volkoren pasta
  • 1/2 bol burrata
  • 1 perzik
  • 1 el pistachenootjes
  • 3 takjes basilicum
  • 2 plakjes parmaham
  • olijfolie
  • peper en (zee)zout
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta vervolgens af en spoel af met koud water zodat de pasta afkoelt.
  2. Snijd ondertussen de perzik in partjes van 0,5 cm dik. Verhit wat olijfolie in een grillpan en grill hierin de perziken 2 minuten aan beide kanten.
  3. Hak ondertussen de pistachenootjes en basilicum fijn.
  4. Schep de pasta op het bord en beleg met de perziken, burrata en parmaham. Bestrooi vervolgens met de pistachenootjes, basilicum, wat olijfolie en peper en zout.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept